Du trenger:
450 gram Oreo-kjeks (2 1/2 pakke)
100 g smør
2 pk Tine kremost naturell
2,s dl melis
1 boks kremfløte
2,5 ss sukker
1 pose sjokolademousse
3 dl melk til moussen
Resten av kjeksen puttes i en pose og knuses til veldig små biter. Bruk gjerne en stekepanne som hjelpemiddel! Så smelter du smøret. Deretter blander du de knuste kakesmulene og det smeltede smøret og heller det så i en kakeform.
Så mikser du sammen kremosten og melis til det blir en luftig og kremete masse.
Miks så kremfløten og sukker til stivpisket krem (kjerringråd; ikke gjør dette når det tordner, da får man ikke laget krem!). Ha halvparten av kremen sammen med den ferdige ostemassen. Dette røres forsiktig sammen.
Smør dette over kakebunnen og legg oppi halvparten av kjeksen som du har lagt til side. Så skal dette inn i kjøleskapet og kose seg i en halv time. I mens kan du begynne med sjokolademoussen. Følg oppskriften på pakken! (ja, pakke! kan ikke lage alt fra bunn av! Hvertfall ikke jeg :P)
Rør de siste kakebitene inn i sjokolademoussen. Når kaken har stått kaldt i 30 min smører du moussen over kaken og setter den i kjøleskapet i ytterligere en time. Til slutt legger du et lag med krem på toppen. Etter dette skal kaken gjerne stå enda noen timer i kjøleskapet. 
Voila, dette blir resultatet! Den var knallgod, nesten bedre enn Peppes sin! Og dette er en kake du har lenge, for den er veldig mektig! Perfekt til julekos =)
Ååh, ENDELIG!!! Den var fryktelig god :)
SvarSlett